HANGİ ÜRÜN NEREDE UCUZ? - 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

by - Ekim 28, 2015

Merhabalaar,

Artık klasikleşen ve en çok okunan yazılarım arasına giren ' Hangi ürün nerede ucuz? ' serisinde bu seferde Cumhuriyet Bayramı indirimlerini sizler için inceledim.

Önceliği Rossmann'a vermek istiyorum. 
Her zamanki bonkör Rival de Loop indirimi yerine %30luk bir indirimle bizleri üzdü. Ama Max Factor'da uzun zamandır yapmadığı %40 indirimi yaptılar. Note markası da bu indirime dahil olmuş üstelik! (sadece göz ve dudak ürünlerinde çok heveslenmeyiniz.) Onun dışında Olay markasında %50 gibi iyi bir indirim yapmış, diğer mağazalarda bu markada indirim yok. Ayrıca Koleston marka saç boyalarında da %50 indirim var. Değerlendirmek isteyenler ilk olarak Rossmann'a uğrayabilirler. Rossmann erkeklerimizi de unutmamış bu bayram Gilette marka erkek traş ürünlerinde %30 indirim yapmış.

Sonrasında Watsons'a bakalım.
Revlon! Evet Revlon'da %50 indirim var. Malesef seçili ürünlerde diyor, neleri seçip seçmemişler bilemiyorum. Onun dışında beni en çok heyecanlandıran ama sonra hevesimi kursağımda bırakan Rimmel markasının %50 indirime girmesi oldu! Uzun zamandır %30larda sürünen Rimmel markasına sonunda %50 indirime girdi ama sadece seçili ürünlerle...
Pure Beauty her indirimde karşımıza çıkmıyor o yüzden değerlendirilebilir bir %30luk indirim var. Onun dışında Diadermine ve Neutrogena'da %40 indirim var, diğer mağazalarda Diadermine de indirim yok o yüzden değerlendirmek isteyenler ilk olarak Watsons'a gidebilirler.

En son olarak da Gratise gelmek istiyorum.
Yine her zamanki gibi The Balm'da %40 indirim var. Onun dışında tüm saç boyalarında %40 indirim var. Koleston kullanmıyorsanız eğer Gratis'i tercih edebilirsiniz. Diğer mağazalarda Loreal indirimi bulunmazken, Gratis hem makyaj hemde cilt bakım ürünlerinde %40 indirim yapmış. Ayrıca Nivea cilt bakım ürünlerinde de yine %40 indirim var. Bu ihtiyaçlara göre ilk gratise uğrayabilirsiniz. Saç kremleri, şampuanlar, şekillendiricileri de %30 indirimle Gratis'ten almak daha karlı olacaktır.

Benim gözlemlediklerim bu kadardı. Umarım işinize yarayacak bir liste olmuştur. İyi alışverişler :)

Sevgilerlee...

Diğer Yayınlar

0 yorum