PROFESYONEL MAKYAJLARA ÇOK TAKILMAYIN!

by - Nisan 04, 2015

Merhabalar,

Bu hafta benim için oldukça zor geçti. Hazırlanması ve sunulması gereken ödevler, aynı zamanda da 3 tane önemli sınavım vardı. Bunlar yetmezmiş gibi bir de geçen hafta pazar gününden beri hastayım! Şükür! kendimi birazda olsa toparladım.

Fotoğraf alıntıdır.

Aslında aklımda bu yazıyı yazmak yoktu. Beni bu yazıya yazmaya iten ise İnstagram'da dolanan before/after makyaj fotoğrafları oldu. Evet, gerçekten de çok güzel yapılmış makyajlar. Bütün kusurları kapatılmış, porselen gibi kızlar çıkmış ortaya! Bizde zaten kendimizi güzel hissetmek için yapmıyor muyuz bu makyajı? Yapıyoruz. Peki neden bu kadar mükemmel görünmeyi istiyoruz? 

Sokakta, yaş gözetmeksizin etrafınızdaki insanların makyajlarını incelemenizi öneririm. Bazı insanlar kendine yakıştırmayı biliyor, bazı insanlar ise gördüklerini, duyduklarını yapmaya çalışıyor. Özenmek yada taklit etmek ne demek isterseniz artık. Benim söylemek istediğim şey kendinize yakışanı bulun ve onu geliştirin. Takip ettiğiniz yada sevdiğiniz insanlar bunu yapıyor diye sizde yapmayın. 

NOT: Emin olun ki, yaptıkları makyajlar fotoğraflarda yada videolardaki kadar mükemmelde durmuyor.

Diğer Yayınlar

0 yorum