SONBAHAR - KIŞ SAÇ TRENDLERİ

by - Eylül 19, 2015

Merhabalaar,


Saçlar, bir bayanın en etkili silahıdır diye düşünüyorum. Şekilden şekile soktuğumuz saçlarımızın da tabiki bir modası var! Gelin bu sezonun saç modasını beraber inceleyelim.

Her ne kadar sonbahar gelmek bilmese de bu sezon ıslak görünümlü saçlar moda! Duştan çıkmış gibi görünen özensiz saçlarla seksiliğinize seksilik katacaksınız. Demode diye sınıflandırdığımız saç jöleleri raflarda yerini alacağa benziyor bu gidişle.



Malesef ilkokulda sevmeyerek hatta çoğu zaman ağlayarak yaptırmak istemediğimiz saç örgüleri yine bu sezon da göze çarpıyor.



Her zaman çok beğendiğim ama saçlarımın kıvırcıklığı yüzünden imrenerek bakmakla yetindiğim kahküllerde çok moda! Normalden daha kısa ve sık kahküller dikkat çekmek için yeterli bile.



Artık klasikleşen hatta her düğünde mutlaka pişti olunan sımsıkı yapılmış atkuyruğu yavaş yavaş demode olurken, yandan toplanan daha doğal duran saçlar popüler olacağa benziyor.

  


Sonbahar - Kış saç sezonu saç modelleri o kadar detaylı ki sizin için kısaca bu şekilde derledim. Eğer ilginizi çekerse ikinci yazısı da sizlerle olucaktır.

Sevgiler

Diğer Yayınlar

0 yorum